VETERINARSKA AMBULANTA osn. 2007.

PIB 105881146    MB 20471905     TR 165-17927-02 Addiko Bank

CILJ - VIZIJA - MISIJA

Veterinarska ordinacija ŽarVel Vet osnovana je 2007. godine u okviru sistema ŽarVel doo, koji se pored veterinarske delatnosti bavi i uvozom, distribucijom i prodajom hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce. Od samog početka ideja se zasnivala na tome da vlasnici kućnih ljubimaca mogu dobiti sve vrste veterinarskih usluga, informacija i robe na jednom mestu. Od svog osnivanja ordinacija beleži konstantan napredak, kako u broju, raznovrsnosti i kvalitetu svojih usluga, tako i u broju klijenata, a sve zahvaljujući jasno postavljenim ciljevima, viziji i misiji.

Od samog početka imamo jasan cilj – da vlasnicima životinja obezbedimo kompletnu, jedinstvenu i efikasnu veterinarsku uslugu na jednom mestu. Da pokušamo da ispunimo sva Vaša očekivanja u skladu sa principima savremene veterinarske medicine i dobrobiti životinja. Želimo da zajedno sa vama dokažemo da se i u malim sredinama mogu pružiti usluge vrhunskog kvaliteta, kao i obezbediti najkvalitetnija ishrana, oprema i kozmetika za vaše životinje.

 

Vizija i naša životna posvećenost pozivu koji smo odabrali, nas dodatno motiviše za stalnim napredovanjem, učenjem i usvajanjem novih znanja, veština i tehnologija, koje se putem kvalitetnijih usluga vraćaju Vama.

Naša misija jeste da postanemo regionalni centar koji će moći i brzo i efikasno da odgovori svim Vašim zahtevima, po najvišim standardima. U tome ne možemo uspeti sami. Zato se oslanjamo na visoku profesionalnost brojnih stručnih saradnika kako u zemlji , tako i inostranstvu, a naravno i svih zaposlenih i njihovoj želji za stalnim usavršavanjem i napredovanjem. Nastojimo da sačuvamo i uvećamo naš tim i stalnim usavršavanjem ga učinimo još jačim i efikasnijim! U svemu se nadamo da ćete i Vi vrednovati našu usmerenost ka stalnom napretku.

 

PIB 105881146
MB 20471905
TR 165-17927-02 Addiko Bank

Kontakt

ul. Miloša Crnjanskog 43. 

Bečej. 21220 SRBIJA

tel: 021 / 6912 - 611 

Pretplatite se!

Budite u toku sa najnovijim sniženjima i informacijama iz ŽarVela!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.