COVID 19 Veterinari novosti

Poštovani klijenti,

Zbog epidemije koronavirusa, kako u svetu, tako i u našoj zemlji, prinuđeni smo da naš rad prilagodimo novonastaloj situaciji, a sve u cilju zaštite stanovništva od izbijanja i širenja korona virusa (COVID 19). Naš rad nastavićemo u delimično u izmenjenom režimu što podrazumeva sledeće:

  1. Ukoliko imate bilo kakve simptome respiratornih oboljenja odložite vašu posetu ambulanti i kontaktirajte nas telefonom, kako bismo zajedno odlučili šta je najbolje za vas i vašu životinju.

  2. Pridržavajte se svih preporučenih mera prevencije UKLJUČUJUĆI I NOŠENJE ZAŠTITNE MASKE prilikom dolaska u ambulantu.

  3. U cilju smanjenja gužve u prostorijama ordinacije , u buduće pacijent može biti u pratnji samo jedne osobe (najbolje vlasnika). Sve ostale osobe moraju sačekati ispred objekta.

  4. U prostorijama čekaonice može se zadržati ograničen broj pacijenata u pratnji jedne osobe, koliko ima slobodnih mesta za sedenje. Kako bi ispoštovali preporuke o bezbednoj udaljenosti to iznosi maksimalno 3 vlasnika sa vojim životinjama. Pridržavajte se bezbedne razdaljine od ostalih klijenata i okruženja i van prostorija ordinacije.

  5. Molimo Vas da vaše termine za POSETE ZAKAŽETE TELEFONOM (021 6912-611) i da se pridržavate termina.

  6. Prioritet će imati svi pacijenti koji su životno ugroženi. Svi ostali moraće da sačekaju, ali će biti primljeni i pružena neophodna pomoć i nega u skladu sa mogućnostima.

  7. Molimo Vas da ne dovodite ljubimce ukoliko to nije preko potrebno i ne pravite bespotrebne gužve. Redovne preventivne preglede preporučujemo, da se nakon telefonske konsultacije sa nama, odlože do normalizovanja situacije.

  8. Sredstvo za ličnu dezinfekciju nalazi se u našoj čekaonici i preporučujemo vam da ga koristite i pre i nakon završene posete.

Budimo odgovorni kako prema sebi,tako i prema drugima.

Tim privatne veterinarske ambulante ŽarVel Vet će biti dostupan za svaku neophodnu pomoć i savet kao i do sada.

Brojevi telefona na koje nas možete dobiti su i dalje isti :

Ambulanta 021/6912-611, hitne intervencije: 069/1994470.

Možete nam pisati na e.mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Facebook grupe Žarvel Vet i preko web stranice: www.veterinari.co.rs

VAŠ TIM PVA „ŽARVEL VET“

 

BESPLATNA DOSTAVA!!!

Poštovani klijenti,

Za vreme trajanja vanrednog stanja i mera u vezi sa tim, nudimo svim licima STARIJIM OD 65 GODINA, BESPLATNU kućnu dostavu hrane, opreme, kozmetike, lekova i drugih neophodnih sredtava sa vaše kućne ljubimce! Sve u skladu sa raspoloživim ljudstvom i prevoznim sredstvima, ali stići ćemo do svih. Takođe u tim prilikama možemo vam doneti i druge neophodne zivotne namirnice i bilo sta drugo što vam je neophodno. Za sve informacije pozovite brojeve telefona :


021/6917 229
069/199 22 69

Vaš ŽarVel

 

 

 

Preporučujemo

 
 
 
Veterinarska ambulanta ŽarVel Vet Veterinari Srbija